Ljubljana Gang

Erasmus semester in Ljubljana

Az első hónap bevásárlásai

Egy infografikával szerettem volna kedveskedni a nyájas olvasóknak, de miközben csináltam, rájöttem, hogy nehezen számszerűsíthető tételekkel van dolgunk. Szerencsére minden vásárlásunkat tételesen feljegyezzük, így ebből - jobb híján ezen az oszlopdiagramon - egy közelítő becsléssel látszik, hogy miből fogyasztottuk a legtöbbet kintlétünk első havában.

A bagett 250 grammos. A zsemle 50-100 grammos. A tej 1 liter. A paprika négyesével-ötösével van összecsomagolva, így a grafikonon egy becsült darabszám látható. A kávé cappuccino vagy tejeskávé. A vaj 250 grammos. A szalámi és sonka 100-200 grammos. A sajt 400-700 grammos. A joghurt 150-1000 grammos.

És persze van egy csomó dolog, amit otthonról hoztunk, illetve sok gyümölcsöt és joghurtot kapunk az ebédhez, ezek mind-mind nem szerepelnek itt, pedig elfogyasztottuk őket. Otthoni lekvár <3 otthoni zakuszka <3

A bejegyzés trackback címe:

https://ljubljanagang.blog.hu/api/trackback/id/tr313742084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ljubljana Gang

Egy blog három budapesti szociológushallgató Erasmus félévéről Ljubljanában.

Friss topikok

süti beállítások módosítása